4. april 2024.4. apr 2024.
M. Jevtić (FK Mačva)

M. Jevtić (FK Mačva)

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE

Runde odgovora na sve

Šest konkurenata za tri preostala plej of mesta. Mačva imala sve u svojim rukama. Ishod sinoćnih mečeva to potvrdio ili oduzeo tu mogućnost. U nedelju u Beogradu
U sredu je na jednoj stran bila Mačva u odličnom raspoloženju, na drugoj Novi Sad, rival sa začelja, ali i dve pobede u nizu predvođen bivšim trenerom Mačve. Svaki ishod je pravio veliku razliku za oba tima. Istovremeno igrali su Vršac i Grafičar, direktni takmaci, Kolubara bila u Mitrovici, Dubočica u Užicu. Svaka moguća kombinacija pravi brojne promene i teško je dati bilo kakvu analizu bez znanja ovih ishoda.

Dubočica (L) – Mačva 0:1 (0:1)
Leskovac. Gledalaca: 1.200. Gl. sudija: D. Petrović (Vršac); pomoćnici: Petković i Hrutka (oba Beograd). Strelac: Mijailović u 5. minutu. Žuti kartoni: Stojanović i Tolić (Dubočica); Pejović, Marković, Adamović, Mijailović, Stevanović (Mačva). Crveni karton: Ljubenović (D) u 45. minutu.
DUBOČICA: Knežević, Jović, Stojanović, Ljubenović, Đokić (Đurić), Račić (Savić), Milić (Talo), Jovančić, Belić, Ilić, Tasić (Tolić)
MAČVA: Gočmanac, Marković (Jovanović), Jevtić, Jovović, Stevanović, Vraštanović (Stanojević), Adamović, Novaković, Pejović, Radunović (Đorđić), Mijailović (Abdullahi).


Mačva se vratila, tri boda iz Leskovca su je odvele do pozicije osam i samo od sebe je zavisila u poslednja tri kola. Dok ovo čitate preostala su dva, nadamo se da je još sve u njenim rukama. Kako god da je završen meč sa kanarincima, Mačva treba uspeh protiv Grafičara u nedelju, kao što i Beograđani trebaju pobedu. Dok pobeđuje Mačva nema interes za druge rezultate. Dok bije bitku u Beogradu, Kolubara je domaćin Smederevu, Vršac gostuje OFK Beogradu, Radnički domaćin Inđiji, Dubočica Metalcu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa