Инфо

4. април 2024.4. апр 2024.
М. Јевтић (ФК Мачва)

М. Јевтић (ФК Мачва)

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Рунде одговора на све

Шест конкурената за три преостала плеј оф места. Мачва имала све у својим рукама. Исход синоћних мечева то потврдио или одузео ту могућност. У недељу у Београду
У среду је на једној стран била Мачва у одличном расположењу, на другој Нови Сад, ривал са зачеља, али и две победе у низу предвођен бившим тренером Мачве. Сваки исход је правио велику разлику за оба тима. Истовремено играли су Вршац и Графичар, директни такмаци, Колубара била у Митровици, Дубочица у Ужицу. Свака могућа комбинација прави бројне промене и тешко је дати било какву анализу без знања ових исхода.

Дубочица (Л) – Мачва 0:1 (0:1)
Лесковац. Гледалаца: 1.200. Гл. судија: Д. Петровић (Вршац); помоћници: Петковић и Хрутка (оба Београд). Стрелац: Мијаиловић у 5. минуту. Жути картони: Стојановић и Толић (Дубочица); Пејовић, Марковић, Адамовић, Мијаиловић, Стевановић (Мачва). Црвени картон: Љубеновић (Д) у 45. минуту.
ДУБОЧИЦА: Кнежевић, Јовић, Стојановић, Љубеновић, Ђокић (Ђурић), Рачић (Савић), Милић (Тало), Јованчић, Белић, Илић, Тасић (Толић)
МАЧВА: Гочманац, Марковић (Јовановић), Јевтић, Јововић, Стевановић, Враштановић (Станојевић), Адамовић, Новаковић, Пејовић, Радуновић (Ђорђић), Мијаиловић (Абдуллахи).


Мачва се вратила, три бода из Лесковца су је одвеле до позиције осам и само од себе је зависила у последња три кола. Док ово читате преостала су два, надамо се да је још све у њеним рукама. Како год да је завршен меч са канаринцима, Мачва треба успех против Графичара у недељу, као што и Београђани требају победу. Док побеђује Мачва нема интерес за друге резултате. Док бије битку у Београду, Колубара је домаћин Смедереву, Вршац гостује ОФК Београду, Раднички домаћин Инђији, Дубочица Металцу.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa