Инфо

19. октобар 2017.19. окт 2017.
ПРВЕ ЕНДУРО ТРКЕ У ШАПЦУ

НЕШТО НОВО, НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ

За љубитеље мото спорта прилика да уживо присуствују догађају који изједначавају са страшћу, а за знатижељнике, спортске ентузијасте, могућност да се упознају са још једним спортом, некарактеристичним за Шабац. Прве ендуро трке очекују их на планини Цер 4. и 5. новембра.
Чули сте за ендуро трке? Ако јесте, знате о чему се ради, уколико нисте, нема везе, имате прилику да им уживо присуствујете и завирите у срж спорта која се речима не може пренети, а поклоницима је есенција узбуђења и уживања. Првобитно су ендуро трке планиране за овај викенд, али су одложене за први викенд новембра, 4. и 5. новембар.
Док се приближава поменути датум, у неколико реченица покушаћемо да Вам приближимо овај спорт. Ендуро представља трке мотоцикала ван званичне стазе (офф роад рацинг). Учесници се на својим двоточкашима надмећу на природним стазама, обично планинским, где су препреке бројне, те осим брзине, успех подразумева и велику спретност, рефлексе и брзу реакцију сваког од учесника.
Први пут Шабац ће угостити најбоље српске ендуро такмичаре на трци “Стазама церских јунака”, уврштеној у званични календар Мото савеза Србије, а бодује се и за национални шампионат. Додатна потпора бројности је податак да је и то последња трка шампионата.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa