Инфо

19. октобар 2017.19. окт 2017.
МЕДИЦИНАР ЕЛИМИНИСАН ИЗ КУПА ЕХФ

РЕАЛАН ОДНОС СНАГА

Руски “Кубан” много је квалитетнији тим и од комплетног Медицинара у најбољој форми, једноставно то је само исход логичне надмоћи у буџету клубова. Лишени помоћи повређеног капитена Ане Радовић, Шапчанке нису могле више на далеком гостовању. Најважније да им се нема шта замерити за залагање и приступ
Једина амбиција шампиона Србије пред пут у Русију била је да се одигра посвећено, сконцентрисано и да се пружи максимум, ма ко да је на паркету у датом тренутку. Слободно се може рећи да је та амбиција остварена и да су првотимке “Медицинара” заслужиле повратак с осмехом на лицима.
Руски тим свакако је квалитетнији и заслужено је славио у обе утакмице, но за похвалу је отпор Шапчанки у првим полувременима оба дуела. Тим из Србије одлично се носио са квалитативно и квантитативно јачим ривалом, а умор и “Кубан” ломили су отпор тек у другим полувременима. Обе утакмице имале су сличан ток и епилог. Како није било најбоље играчице, улогу лидера на терену преузела је Ана Томковић, одиграла добро обе утакмице и била најефикаснија, не само у редовима гостујуће екипе, већ и укупно на двомечу са 12 постигнутих голова. Добро је одиграла Ивана Пријовић, односно крило Слађана Прелевић. Солидно се на црти носила и Марија Лојпур.
Кубан предводи један од најбољих тренера женског рукомета у Русији, селектор Кашкаров, а Гариева и Верингорова водиле су “зелено - жуте” на паркету.
“Медицинар” бранилац титуле и лидер на табели остаје сада усмерен само на домаће такмичење и одбрану једног, односно освајање другог, куп, пехара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa