Инфо

2. новембар 2017.2. нов 2017.
МИЛОСРЂЕ У ДУХУ ПРАЗНИКА
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ПРОСЛАВИЛА СВЕТУ ПЕТКУ

МИЛОСРЂЕ У ДУХУ ПРАЗНИКА

Повереништво Српске напредне странке обележило је у петак страначку славу Свету Петку. Слави је присуствовао велики број чланова, симпатизера, као и представници странака коалиционих партнера.
Шабачко руководство СНС честитало је празник свима који славе. После сечења колача један од чланова прочитао је песму коју је написао посвећену овом дану и странци.
Повереник Бобан Бирманчевић је, у духу тог дана, пожелео свима да, као што је Света Петка помагала сиромашнима и болеснима, пронађу у себи доброте и помогну како својим најближима тако и свим другим којима је помоћ потребна. Истакао је да ће у наредном периоду СНС учинити све да оних којима је помоћ потребна буде што мање.
-СНС се у овом тренутку приближава броју од 10.000 чланова, што до сада нико у Шапцу није имао. То је доказ да је подршка политици СНС и Александра Вучића у Шапцу сваким даном све већа. Покушаћемо да доведемо још инвестиција за нова радна места, рекао је Бирманчевић.
Повереник Александар Пајић изразио је задовољство што је страначкој слави присуствовао тако велики број, не само чланова, него и других суграђана.
-Надамо се да ће Србија бити још ближа европским и светским вредностима, а да ће Шабац отворити своја врата и сарађивати са градовима и општинама из окружења, али пре свега са својом Државом. Верујемо да ће Србија бити напреднија и успешнија, али и да ће Шабац бити много другачији него сада, рекао је Пајић.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa