Инфо

14. децембар 2017.14. дец 2017.
Реновирана хала Шабачке гимназије

Бољи услови за шабачке ученике и спортисте

После 30 година рада, хала Шабачке гимназије је добила ново рухо. Радове је финансирала Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије. У реновирање је уложено тридесет милиона динара. О реконструкцији хале, директорка Маријана Исаковић нам је рекла:
-Данас сам изузетно задовољна јер је мој велики сан остварен. Наиме, после тридесет година су урађени значајни грађевински радови на нашој хали која је кућа не само ученика Шабачке гимназије већ и свих значајних спортских клубова. Иза нас је огроман посао. Све изгледа величанствено зато што је састојак ове грађевине љубав. На свему су радили и око свега се трудили садашњи и бивши ученици Шабачке гимназије и на тај начин смо одужили дуг граду и школи која нас је све обележила. У хали је урађена комплетна реконструкција од канализационе, водоводне мреже до лед осветљења, промене столарије, хобловања паркета. Две мале сале које дуго нису коришћене су оспособљене за рад тако да ми сада имамо осим ове сале у којој се налазимо још две мање за неке спортове који могу да се у мањим просторима одржавају, истакла је директорка.
Представљена је и спортска репрезентација гимназије.
-Јако нам је драго што нам је ово омогућено и што смо добили нову халу и нови простор и мислим да ћемо од сада доста боље радити и више се бавити активностима, деца која немају прилику да се баве спортом имаће баш овде прилику јер гимназија је место које жели да помогне свима, пружи свој деци простор – поделила је са нама утиске са нама Тијана Шаиновић каратисткиња и ученица треће године Шабачке гимназије.
Анђела Карић, спортисткиња и ученица треће године каже да уз помоћ сале која се реновирала сада могу да се спреме за предстојећа такмичења, те да у периоду пред нама остваре још већи успех него претходне године и што би резултирало остварењем идеје да се у обновљеној сали следеће године заигра европска лига.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa