Инфо

15. фебруар 2018.15. феб 2018.
СЕЛО СА НАЈВИШЕ СРЕДСТАВА
ШЉУНЧЕЊЕ ПУТЕВА У ТАБАНОВИЋУ

СЕЛО СА НАЈВИШЕ СРЕДСТАВА

На референдуму одржаном 3. децембра мештани Табановића одабрали су седам приоритетних пројеката. Највише средстава биће издвојено за изградњу цркве у селу.
Према речима Милана Ивановића, председника Савета Месне заједнице Табановић, ово село располаже највећим износом средстава од повраћаја пореза на имовину. Од 2,7 милиона динара нешто је већ утрошено по плану.
-За Српску нову годину поделили смо пакетиће деци, као што је и било предвиђено. Свлачионица фудбалског клуба треба да се реновира. Узете су мере и ради се пројекат, тако да ће до краја фебруара свлачионица бити покривена. Сада су се стекли услови и да се почне са шљунчењем путева, рекао је Ивановић у петак, када је почела реконструкција око два километра пута који ово село најбрже спаја са општином Богатић.
Овај пут за мештане Табановића је битан и бог тога што се уз њега налази седам хектара боровнице, и ту ће бити упошљено доста људи. Почетку радова присуствовао је и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић са својим сарадницима.
-Све за шта су грађани гласали на референдуму биће урађено у првих пет месеци ове године. Оно што је прошле године било за 24 месне заједнице и 36 милиона динара, ове године ће бити за све грађане Шапца. Значи, 100.000 наших суграђана ће добити прилику да у 60 месних заједница одлучује о 2 милиона евра, рекао је градоначелник Зеленовић и позвао све грађане да се укључе у одлучивање, а лично гарантује да ће бити урађено све оно што грађани одлуче.

М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa