15. februar 2018.15. feb 2018.
SELO SA NAJVIŠE SREDSTAVA
ŠLjUNČENjE PUTEVA U TABANOVIĆU

SELO SA NAJVIŠE SREDSTAVA

Na referendumu održanom 3. decembra meštani Tabanovića odabrali su sedam prioritetnih projekata. Najviše sredstava biće izdvojeno za izgradnju crkve u selu.
Prema rečima Milana Ivanovića, predsednika Saveta Mesne zajednice Tabanović, ovo selo raspolaže najvećim iznosom sredstava od povraćaja poreza na imovinu. Od 2,7 miliona dinara nešto je već utrošeno po planu.
-Za Srpsku novu godinu podelili smo paketiće deci, kao što je i bilo predviđeno. Svlačionica fudbalskog kluba treba da se renovira. Uzete su mere i radi se projekat, tako da će do kraja februara svlačionica biti pokrivena. Sada su se stekli uslovi i da se počne sa šljunčenjem puteva, rekao je Ivanović u petak, kada je počela rekonstrukcija oko dva kilometra puta koji ovo selo najbrže spaja sa opštinom Bogatić.
Ovaj put za meštane Tabanovića je bitan i bog toga što se uz njega nalazi sedam hektara borovnice, i tu će biti upošljeno dosta ljudi. Početku radova prisustvovao je i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović sa svojim saradnicima.
-Sve za šta su građani glasali na referendumu biće urađeno u prvih pet meseci ove godine. Ono što je prošle godine bilo za 24 mesne zajednice i 36 miliona dinara, ove godine će biti za sve građane Šapca. Znači, 100.000 naših sugrađana će dobiti priliku da u 60 mesnih zajednica odlučuje o 2 miliona evra, rekao je gradonačelnik Zelenović i pozvao sve građane da se uključe u odlučivanje, a lično garantuje da će biti urađeno sve ono što građani odluče.

M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa