Инфо

29. март 2018.29. мар 2018.
УИГРАВАЊЕ ЗА БЕКАМЕНТ
“МЕДИЦИНАРКЕ” ПРОТИВ “ДАВЉЕНИКА”

УИГРАВАЊЕ ЗА БЕКАМЕНТ

Синоћ је у Шапцу гостовала јако незгодна “Кикинда”, током викенда шампионке у Петровцу. Улога фаворита оптерећење, а утакмица значајна и за припрему дербија са Аранђеловчанкама
Најтеже је писати у кондиционалу када је спорт у питању, но динамика календара такмичења и штампања листа “терају” на то. Шапчанке су квалитетније од Кикинђанки, играле су пред домаћом публиком, но екипу из Војводине баш инспиришу јаки ривали, без изузетка играју добро, умеју да изненаде, а порази од слабих тимова коштају их бољег пласмана. Ипак, ако су браниоци титуле оправдали улогу фаворита, борбу за прво место са “Наисом” наставиће и у последња два кола.
“Слога” из Петровца не би смела да прави већи проблем екипи са највишим дометима, те би тренер Тања Поднар могла меч 17. кола у Петровцу да искористи и као припрему за дерби 14. или 15. априла против “Бекамента”. Петровчанке, уколико нису изненадиле Јагодину синоћ, остале су без шанси за опстанак, а само теорија их чува чак и у случају освајања два бода. У првом делу сезоне Шапчанке су ривалкама из Петровца дале чак 50 голова у хали “Зорка”, но обе екипе претрпеле су доста промена од тог дуела.
Подсећамо, “Медицинар” је одавно обезбедио плеј оф, но што боља позиција значи и предност утакмице више на домаћем терену у доигравању. Табела коју видите важила је пре утакмица од среде.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa