Инфо

12. април 2018.12. апр 2018.
УЧЕСТАЛЕ КРАЂЕ У МАЧВАНСКИМ СЕЛИМА

ЛОПОВИ РАДЕ ПРВУ СМЕНУ

Бадовинци су током јануара и фебруара били на мети лопова више него за неколико претходних година. Упадали су људима у куће, крали, отимали, а било је и повређених. Ти случајеви су расветљени.
Међутим, серија крађа се наставила у другим мачванским селима. Мештани Богатића, Узвећа, Мачванског Метковића, Салаша Црнобарског остају без својих, већих или мањих драгоцености.
Било је случајева крађе новца и накита, како златног тако и сребрног, из кућа, а у Дому здравља у Богатићу једном од запослених у амбуланти је украден новчаник. Колико су лопови безобзирни показује случај пљачке куће зубара др Драгана Пејовића из Салаша Црнобарског.
-Око пола 11 у току дана два лопова су ушла у кућу кроз прозор, док је жена била у дворишту, а син у кући. Претресли су собе и однели злато у вредности око 5.000 евра. На исти начин су изашли напоље, кренули пешке, а мало даље од куће их је чекао аутомобил који их је одвезао у правцу Сремске Митровице. Нису били маскирани, али су највероватније користили рукавице током крађе. Комшије су виделе лопове, али нису ни претпоставили о чему се ради и да неко може да буде толико дрзак, док нису чули за крађу, каже Пејовић.
Не верује да се ради о мештанима.
За већину крађа карактеристично је то да се у куће улазило у преподневним сатима. На сличан начин, такође у преподневним сатима прошле седмице је опљачкано и неколико кућа на Чавићу.
Незванично сазнајемо да полиција ради на расветљавању ових догађаја.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa