Инфо

12. април 2018.12. апр 2018.
МАЧВАНСКИ ПУТ ДУВАНА
ЗАПЛЕНА НА ТРИ ЛОКАЦИЈЕ

МАЧВАНСКИ ПУТ ДУВАНА

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу су, приликом контроле саобраћаја, на три локације у околини Шапца запленили 550 килограма резаног дувана, чија се вредност процењује на око 550.000 динара.
Полиција је приликом контроле саобраћаја у месту Петловача, у аутомобилу „цитроен“, којим је управљао тридесеттрогодишњи мушкарац из Шапца, у пртљажнику пронашла 34 џака у којима се налазило 200 килограма резаног дувана.
Такође, полиција је у месту Слепчевић код Шапца, у аутомобилу марке „пасат“, такође у пртљажнику пронашла 50 џакова резаног дувана тежине око 300 килограма. Пре заплене дувана возач је скренуо са пута и почео да бежи, али је полиција убрзо сустигла аутомобил у коме су се налазила два мушкараца, старости 24 и 33 године.
На трећој локацији, у месту Мајур код Шапца, у „пежоу“ којим је управљао педесетседмогодишњи мушкарац из околине Шапца, на задњем седишту пронађена су два џака тежине преко 50 килограма у којима се налазио резани дуван.
Полиција је против четворице мушкараца из Шапца поднела кривичне пријаве у редовном поступку, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољена трговина.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa