Инфо

24. мај 2018.24. мај 2018.
Стефану републичко сребро
ПОСАВОТАМНАВСКА СРЕДЊА ШКОЛА ВЛАДИМИРЦИ

Стефану републичко сребро

Београд је био домаћин геодетских и грађевинских школа и то 29 огледања на републичком нивоу. Одржавајући континуитет наступа и квалитетног рада, Посавотамнавска средња школа је изборила ново сребро. Стефан Деспић је у теоријској дисцилини геодетског мерења и рачунања био други, што је по његовим речима велики успех:
- Конкуренција је била јака али сав уложен рад и труд се исплати. Пресрећан сам постигнутим успехом који ми је омогућио упис на један од техничких факултета што ми је и била жеља. Захвалан сам свим професорима стручних предмета који су поставили темељ овог успеха, а посебно професорки Јелени Тркуљи која ме је припремала за ово такмичење, блистао је сребрни Стефан.
Просветари опет свој рад провере кроз наступе ученика, па је задовољство тим веће.
- Ми се спремамо радом преко целе године у скромним условима али смо овим успехом показали да можемо много и да се у нашој школи ради стручно и квалитетно. Стефан је одличан, одговоран и марљив ученик и воли свој будући позив. На такмичењу је показао добру примену стеченог знања у решавању задатака из геодетске струке. Поносна сам на њега. Захваљујемо се директору школе Милану Исаиловићу и председнику општине Милораду Милинковићу што су нам омогућили одлазак на ово такмичење, презадовољна је професорица Јелена Тркуља.
У ниски успеха нови драгуљ као показатељ да и у малим срединама рад доноси вредне плодове и на републичком нивоу.

С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa