Инфо

16. август 2018.16. авг 2018.
Представа за децу у Културном центру

Љубав је музика

Група глумаца ентузијаста и заљубљеника у свој посао урадила је представу за децу под називом “Љубав је музика. Уз доста плеса на сцени и доброг ритма, након бројних гостовања у Србији обрадовали су и шабачке малишане протекле недеље својим наступом у Културном центру ”. Бора Божанић, Слађана Пејчић, Јована Пантић и Ђорђе Дамјановић приредили су музичко-сценски перформанс за најмлађе.
- С обзиром на то да је музика прилично заборављена категорија хтели смо по принципу мјузикла да на деци прихватљив начин приближимо осећање љубави кроз музику. Има елемената шпанске, грчке и наше народне музике. Ми смо као екипа одлучили да ова наша представа, као и наредне имају елементе музике и неизоставне љубави према деци - рекла је Слађана Пејчић.
Инспирација за овај мини мјузикл потекла је од текста Саре Пагани, едукативног је карактера и деца могу да учествују током преставе, што глумцима и деци даје додатну сатисфакцију.
- Причу смо радили преко три месеца. Сам процес стварања је напоран, али када дођемо до циља то је онда прави ужитак и задовољство радити за децу, посебно када знамо да неки од њих долазе више пута да је погледају - нагласио је Ђорђе Дамјановић.
Глумица Јована Пантић која тумачи лик младе Гркиње ужива док игра сиртаки и истиче да свако извођење донесе нешто ново.
- Представа је занимљива, духовита и прилагођена како малој деци, тако и одраслима, уживамо док играмо. Много смо путовали са овом представом и сваки пут је другачије извођење - рекла је Јована.

М. Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa