Инфо

1. новембар 2018.1. нов 2018.
ТЕКВОНДО: Г1 - ТРОФЕЈ ГАЛЕБ

Титула за Тијанићеву

Ана Тијанић, теквондисткиња кадетске узрасне категорије, репрезентативка Србије и чланица ТК шабац колекцији медаља придодала је једно од највреднијих злата. На Галебовом трофеју, одржаном у Београду освојила је титулу у категорији кадеткиња до 44 кг. До највишег степеника победничког постоља стигла је победом над репрезентативком Немачке у финалу, а пре тога је елиминисала њену сународницу, односно представницу Грчке.
Медаље шабачком теквондоу донели су и репрезентативци из редова ТК ВИНЕ ЧИВИ. Кадет Вук Матић одличан наступ окончао је у финалу. Поражен је у борби за злато, али је сребром потврдио сјајне борбе које је пружио у Београду. Бронзана одличја стајала су око врата Петра Катавића, јуниорског репрезентативца и кадетског члана националног тима Матеје Ивановића.
Било би сигурно још медаља са “шабачком посветом” но тешке повреде, пре свих Ивана Карајловића и Марка Марковића, чланова ЛЕТЊИКОВЦА онемогућили су их да наступе у престоници.
Међународни ГАЛЕБ ТРОФЕЈ један је од најзначајнијих турнира Г1 серије на свету. Ове године организатор ТК ГАЛЕБ окупио је више од 1.200 теквондисткиња и теквондиста из целог света, а своје представнике имало је 50 држава.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa