Инфо

1. новембар 2018.1. нов 2018.
Успешан наступ
ГЛАС ПОДРИЊА НА МЕДИЈА МАРКЕТУ У ОКВИРУ МЕЂУНАРОДНОГ САЈМА КЊИГА

Успешан наступ

Глас Подриња се и ове године представио на Медија Маркету који се традиционално организује у оквиру Међународног сајма књига у Београду.
На штанду Локал Преса, организације локалних медија, чији смо и ми чланови, посетиоцима Сајма смо се представили са најновијим бројем, као и са андроид апликацијом. Глас Подриња је први штампани локлани медији који има своју андроид платформу. Овај детаљ је био више него интересанстан посетиоцима Медија маркета.
Најзанимљивије, али и највеселије, на нашем штанду је било када су нам “у госте” дошли Драгољуб Дража Петровић, Мићко Љубичић и Воја Жанетић, аутори популарне емисије ПЉИЖ која се емитује на телевизији Н1.
Својим врхунским имитацијама атмосферу је до усијања довео Мићко.
Петровић и Жанетић су нам открили да је Мићку највише времена било потребно да “скине” Ану Брнабић, али и да је то једна од његових најуспешнијих имитација.
- Можда и Мирослава Лазанског – убацио се Жанетић.
То је одлучно демнатовао Мићко Љубичић-
- Не дао Бог да сам скидао или да скидам Ану Брнабић. Са Лазанским је то лакше. Напијеш га и он се сам скине, не мораш ништа ти да радиш – рекао нам је Мићко.
Овај популарни трилинг сатиричара претходно је имао трибину на штанду Данаса, а ситуацију да се слика са њима није пропустила супруга Бошка Обрадовића, лидера Двери.
И њих двоје је посетило наш штанд. Искористили смо прилику да се и ми нашалимо са брачним паром Обрадовић и упитали Бошкову супругу да ли Бошко има тешку руку.
- Волела бих када би сви мушкарци у Србији имали руку као Бошко и када би се сви према женама понашали као он – одговорила нам је госпођа Обрадовић.
Забележили смо и многобројне сусрете са колегама, како из локланих, тако и са држасвног нивоа. Ситуација са штампани медијима је из године у годину све лошија, јер се млађа публика свакодневно пребацује на интернет издања, али чињеница је да папир још има свој неодољив шмек. Томе у прилог говори и то да смо на Медија маркету поделили скоро хиљаду примерак нашег прошлонедељног броја.
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa