Инфо

8. новембар 2018.8. нов 2018.
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ (Ж)

Фаворити лиге

Резултати у првих шест кола солидни кроз визир планираног и оствареног бодовног салда. Тамо где је могло да се планира славље, оно је и остварено, два пораза су стигла од квалитетнијих и искуснијих екипа, уз жал за лошом игром у Новом Саду. У прерасподели тимова, груписању пред старт, три тима су се издвојила као претенденти за трон. Против Јагодине и Наисе Шапчанке су играле, а сада МЕДИЦИНАРУ у госте стиже трећи из те групе, али по квалитету свакако први БЕКАМЕНТ. Аранђеловчанке су сезону завршиле освајањем Купа, носе епитет вицешампионки, а имају амбицију да их по завршетку ове сезоне сви означавају као освајаче дупле круне. Сезону су почели у складу са тим инетнцијама. У шест кола имају шест победа остварених рутински и доминантно. Шапчани ће моћи да виде у свом граду, али у противничком дресу: Ану Качаревић, Даницу Стојиљковић, Наташу Атанацковић, Милицу Ранчић, играчице које су до скоро носиле дрес шабачког клуба, а на клупи ће бити тренер који је водио Шапчанке 2017. године и неславно отишао.
-БЕКАМЕНТ је свакако фаворит, вероватно и највећи за титулу. На нама је да пружимо јак отпор, да покажемо више него против Јагодинки и Ниша и да пружимо и више од максимума. Нема никаквог притиска што се резултата тиче, те се надам да ће и девојке одиграти посвећено, сконцентрисано, растерећено и ако буде тако видећемо шта доноси меч – истичу у шабачком МЕДИЦИНАРУ.
ТАБЕЛА: 1. Јагодина 14; 2. Бекамент ББ (-1) 12; 3. Наиса 12; 4. Зајечар (-1) 7; 5. МЕДИЦИНАР (-1) 6; 6. Минаква 5; 7. Младост (-1) (НП) 4; 8. Вождовац (-1) 2; 9. Бор РТБ 2; 10. Јуниор (-1) 0.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa