Инфо

21. април 2011.21. апр 2011.
КОАЛИЦИЈА МЛАДИХ ПРОТИВ НАСИЉА

ТОЛЕРИШЕМО САМО СУКОБ ЗНАЊА

Подмладак омладине ДС, омладинска мрежа Г 17 Плус и млади ЛДП, основали “Коалицију младих против насиља“
На конференцији за новинаре одржаној прошлог понедељка у шабачком Културном центру, омладинске иницијативе три странке: ДС, ЛДП и Г 17 Плус, представиле су новоосновану коалицију Младих против насиља.
Како су навели у заједничком прогласу, Коалиција Младих против насиља Шапца је због одговорности и потребе коју осећа према друштву направила програм уз помоћ којег жели да утиче на систем вредности код младих који је данас погрешан и на тај начин јасно стави до знања да у Шапцу нема места никаквој врсти насиља.
- Наше три странке су се окупиле око заједничке теме. А то је експлозија насиља која се у последње време дешава у Србији, а самим тим и у нашем граду. Један од примера је и недавно “шарање“ по шабачкој џамији. Реч је о физички ненасилном акту, али чину од изузетне опасности, који се десио у граду који је познат по својој толерантности. На жалост ова појава је осуђена од малог броја грађана и политичких активиста. требало је више људи да се позабави око тог проблема. Циљ наше коалиције је да убудуће спречимо догађаје овакве врсте ““ истакао је испред омладине ДС Марко Јанчић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa