Инфо

27. децембар 2018.27. дец 2018.
Радост и понос за град
ПРИЈЕМ ЗА
ПОБЕДНИКЕ КУПА

Радост и понос за град

Најбоље у Купу Србије, играче, стручни штаб и управу тренутно најквалитетнијег и најбоље пласираног српског ватерполо тима у региону угостио је председник Скупштине града Шапца Немања Пајић. Успех остварен у Зрењанину је „последица“ плана који клуб реализује последњих година. Тренутно је највећи успех шабачког ватерпола, али је циљ да убрзо изгуби ту примат.
Не постоји трофеј који прослављени голман Гојко Пијетловић није освојио у каријери, но иако већ зна како је тријумфовати у Купу и на вреднијим надметањима, славље у Шапцу носи посебну драж.
-За мене овај трофеј има посебан значај јер је први капитенски. Ово је успех колектива, сјајних људи којима је част бити капитен. Прославили смо и већ се окрећемо даљим обавезама, није овде крај нашим овосезонским амбицијама – рекао је капитен ВК „Шабац“ Гојко Пијетловић на пријему у Градској кући.
-Први велики трофеј, испуњење сна и надам се само један у низу који ме очекују. Саиграчи су врхунски играчи, добри људи уз које желим да стасавам – додао је млади голман Андреј Вукадиновић.
Историја исписана у Зрењанину започела је одавно, а од изградње базена реализује се велики и амбициозан план клуба.
-Постепено смо расли, стварали део по део „инфраструктуре“ успеха, а циљ је био да остваримо снове. Веровали смо, радили и успели. Не дајемо велика обећања, али гарантујемо посвећеност и у наредном периоду – нагласио је председник Скупштине клуба Ненад Живановић.
Председник градске Скупштине сматра да је овдашњи клуб један од шабачких колектива који обједињује све вредности спорта.
-Свако улагање у спорт се вишеструко врати резултатима. Ватерполо клуб није само први тим, већ је, за кратко време, успоставио бројну школу, много деце је на базену, одрастају здраво, срећно и то је суштина успешног клуба. Помоћ Града спорту носи жељу Градске управе да обједини велике резултате који проносе славу града и добру школу која омогућава деци да се развијају као спортисти и људи. Учинили су нас наши ватерполисти срећним и поносним, надам се да ни шампионски пехар лиге није далеко – истакао је Немања Пајић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa