Инфо

21. март 2019.21. мар 2019.
ПОНОВО „МИРНО МОРЕ“
ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

ПОНОВО „МИРНО МОРЕ“

Две победе у низу створиле „комотнију“ дистанцу у односу на ривале у борби за опстанак. Плеј оф далеко само три бода, али пред три изузетно тешке утакмице
Прекинула је МАЧВА у суботу све лоше серије претходних месеци и потпуно вратила оптимизам код навијача. Низ без победе прекинут је у Паланци, а низ без гола из игре „пресечен“ је головима Ђоковића. Најважније, из та два меча, екипа је донела шест бодова. Репрезентативна пауза је мирна, а припрема три тешке утакмице до краја регуларног дела релаксирана.
До последњег мартовског викенда нема првенственог фудбала у Србији, али ће потом, за осам дана, бити одиграна сва три преостала кола. Шапчане прво очекује гостовање најбољој екипи лиге, браниоцу титуле ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ, четири дана касније ће у Шабац другопласирани РАДНИЧКИ, можда и екипа која игра најлепши фудбал код нас, да би опроштај од овог дела првенства представљало гостовање на „крову“, односно меч против ВОЖДОВЦА.
Три бода минуса три кола пре краја је надокнадив минус, но уколико гледамо ривале са којима ће „црвено – црни“ играти јасно је да пре свега треба гледати резултате екипа тренутно испод Мачве. Подела бодова у тренутку велику предност обезвређује чинећи је малом и несигурном. Сваки бод у наредним мечевима биће велико достигнуће, но тежак распоред имају и најугроженије екипе, те уколико не буде било изненађења у Супер лиги током тих осам дана, можда салдом Мачве неће бити (значајније) увећан, али се неће битније приближити ни они који сада највише стрепе.
Вождовац, Бачка, Рад, Динамо
Ривале најугроженијих екипа у наредном колу можете видети уз табелу, а педстављамо вам њихове противнике у последња два. Великим словима су обележени ривали које дочекују на свом терену.
ВОЖДОВАЦ: Рад, МАЧВА
ОФК БАЧКА: Ц. ЗВЕЗДА, Раднички (Н).
РАД: ВОЖДОВАЦ, Спартак.
ДИНАМО: Пролетер (НС), РАДНИК.
ЗЕМУН: СПАРТАК, Напредак.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa