Инфо

29. август 2019.29. авг 2019.
СПРЕМНИ ДА ИЗНЕНАДИМО
РУКОМЕТ: РК МЕТАЛОПЛАСТИКА

СПРЕМНИ ДА ИЗНЕНАДИМО

Без притиска, аутсајдери, али шансе постоје. Домаћин искуснији, но не и несавладив. Част бити капитен „Металопластике“
Против себе млади шабачки тим имаће искуснију екипу и у два дана, одиграће две утакмице пред гостујућим, обично верним и бучним навијачима. На старту квалификација за Куп ЕХФ, МЕТАЛОПЛАСТИКУ ће дочекати БЕШИКТАШ и у двомечу на домаћем терену свакако је фаворит, но не може већ да слави победу, а ако би пласман Шапчана у наредну рунду представљао сензацију, обећавају „плави“ да ће учинити све да шокирају.
-Нема притиска, они би били фаворити и да нема два меча на гостујућем терену, но ни онда, као ни сада, не предајемо се унапред, већ идемо са жељом да све изненадимо, осетимо и уграбимо сваку прилику за успех – истичу у табору „Металопластике“
Не дешавају се четсо изненађења да тим који игра два гостујућа меча избори пласман у наредни круг, но догађају се довољно често да би се веровало.
-Штета што нећемо играти у Шапцу једну утакмицу, но потез од два дуела на гостујућем паркету није одлука, већ изнуда околности и још верујемо како можемо до великог резултата. Верујемо у себе – додају у клубу.
Мечеви у Истанбулу су заказани за 30. и 31. август. Бољи из двомеча у претпоследњем колу квалификација игра против клуба из Словеније.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa