Инфо

12. септембар 2019.12. сеп 2019.
Кошаркашки терен Александар Рашић
ПОКЛОН КОМПАНИЈЕ “МOZZART“ ШАПЦУ

Кошаркашки терен Александар Рашић

Велика акција компаније „Мozzart“ „Сто терена за једну игру“ настављена је обновом чувеног комплекса на Старом граду. Шабац је добио ново кошаркашко игралиште које је посвећено некадашњем спортском кошаркашком репрезентативцу, Шапчанину Александру Рашћу
Једно од омиљених места за спорт и рекреацију на ком су стасавале многе генерације, сада је добио потпуно ново рухо. Лепшем изгледу сигурно су допринеле обновљене трибине, а на њима ће боравак свим генерацијама бити много пријатнији.
Градоначелник Небојша Зеленовић поручио је да је ова акција веома значајна за све наше суграђане, подсећајући колико је битно да се деца баве спортом.
-Ово је град који води рачуна о својој деци и грађанима, са идејом да науче да живе здраво. За то је неопходно да имају здраву средину. Заиста ми је велика част што сам овде са нашим суграђанином Сашом Рашићем, делимо радост што смо добили један нов, квалитетан, спортски терен, на коме ће моћи да уживају наши најмлађи, рекао је градоначелник.
Обновљени кошаркашки терен, свечано је, пресецајући врпцу, отворио Александар Рашић, уз помоћ градоначелника Шапца Небојше Зеленовића. Свему томе је претходила ревијална утакмица младих кошаркаша ОКК “Шабац“ који су имали привилегију да први пробају специјалну подлогу.
Доказ да су све легенде своје спортске каријере започеле на малим теренима испред зграде је и сам Рашић.
-За мене је ово велика част. Ово је мој град и место где сам од малих ногу почео да играм баскет. Захваљујем се компанији „Мozzart“ и граду Шапцу јер овом акцијом много чине за најмлађе. Од сада ће на овом терену многи направити своје прве кораке. Пре свега, деца ће имати могућност да квалитетно искористе своје слободно време, уживају на овом лепом терену, рекао је Рашић.
Терен у Шапцу је 78. који је реновирао „Моzzart“ улагање у спорт је циљ ове акције. Сви заљубљеници у један од најтрофејнијих спортова убудуће ће моћи да уживају у игри под кошем у условима које имају професионалци – на новој специјалној подлози, са професионалним конструкцијама, зглобним обручима и клиритним таблама.
М.Г.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa