Инфо

12. септембар 2019.12. сеп 2019.
Уређење Гробљанске улице
ШАБАЦ

Уређење Гробљанске улице

Крајем овог месеца биће завршено асфалтирање Гробљанске улице у Шапцу, која ће добити потпуно ново рухо. Градилиште је протекле недеље обишао градоначелник Небојша Зеленовић.
Поред потпуног уређења улице, ради се на изградњи тротоара и бициклистике стазе. По завршетку радова улица ће добити дрворед и расвету. Биће реконструисано 400 метара и урађено 250 места за паркирање аутомобила. Вредност радова износи 30 милиона динара.
-Ново гробље на Летњиковцу је најфункционалније, једино које у Шапцу има места за проширење, самим тим је и најпосећеније. Нама је јако важно да долазак на гробље и утисак о њему као једном важном месту за сваку породицу, мора да буде на највишем могућем нивоу. Зато сада радимо саобраћајницу до гробља и стварамо услове за једно нормално заустављање, и функционисање на овом комплексу. Веома је важно да то буде омогућено не само онима који долазе аутомобилом него пешацима и бициклистима, и за нове линије јавног превоза, каже градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и додаје: „Овде ће бити редовна станица поласци на 20 минута, а викендом у време празника чешће“.
Радови на комплексу омогућиће нови прилаз гробљу као и повезивање са насељем Јевремовац, улицом Исидоре Секулић.

М. Г.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa