Инфо

3. октобар 2019.3. окт 2019.
ИЗВЕШТАЈ СА БОРИЛИШТА

ИЗВЕШТАЈ СА БОРИЛИШТА

Шабачке бронзе
Теквондисти ШАПЦА, Жарко КРАЈИШНИК и Урош БЕЛАНОВИЋ освојили су бронзане медаље на Европском кадетском првенству које још траје у Шпанији. Крајишник је сребру са Светског прикључио европску бронзу у категорији до 45 кг. У првом колу је савладао репрезентативца Словачке, потом представника Португала, да би у полуфиналу изгубио од руског теквондисте. Белановић је наступао у категорији до 37 кг. Ка бронзи су га водиле победе над Турчином и Кипранином, а у полуфиналу је изгубио од Хрвата. Шабачке теквондисте у Шпанији је предводио тренер у клубу Милош Лазић.
- Велики успех, морам напоменути да је Урош већ у првој борби претрпео тешку повреду (прелом руке), али је са бандажом успео да победи и тај и четвртфинални меч обезбедивши медаљу. Чека га пауза, али ово је такав спорт, вероватно ће почети да тренира са гипсом, али се неће борити - истакао је Лазић.

Доминација витезова

Рвачи шабачког ВИТЕЗА остварили су одличне резултате на Првенству Србије у рвању слободним стилом и рвању за жене у Чачку. УРОШ МАЏАРЕВИЋ је одбранио титулу сениорског шампиона, ИВАНА ГАЈИЋ је најбоља млађа пионирка Србије, а МОМЧИЛО ГАЈИЋ најбољи кадет, као и МИЛОШ МАЏАРЕВИЋ. Милош и Момчило су освојили титуле и другог дана, јуниори су екипни прваци Србије, Александар Савић је вицешампион, а Наташа Петровић трећа у Србији.

Нове медаље мачевалаца

Мачеваоци из нашег града освојили су нове медаље на међународном турниру одржаном у Србији. Овај пут одличја су стигла из Београда. На „Меморијалу Андреј Гарденин“ наступали су борци из Мађарске, Румуније и Србије, њих око 150, а Шабац су успешно представљали ЛУКА РАНКОВИЋ и НАЂА ВУЈКОВИЋ освојивши бронзе у флорету, обоје пионирска конкуренција.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa