Инфо

21. новембар 2019.21. нов 2019.
Реализовано седам пројеката
ШЕВАРИЦЕ

Реализовано седам пројеката

Током прошлогодишњег изјашњавања у Месној заједници Шеварице мештани су одлучили да два и по милиона динара уложе у седам пројеката. До сада је реализовано пет док се последњих дана ради на завршетку два највећа. Реч је о уградњи вентилационог система у велику салу Дома културе и климатизације, као и асфалтирање улице Школског шора.
На овогодишњем изјашњавању 8. децембра мештани Шеварица имаће прилику да одлучују о два милиона динара.
Ненад Томић заменик председника Савета МЗ „Шеварице“ је истакао да мештани овог села имају о чему да одлучују. У предлогу је 11. пројеката а вредност је дупло већа од буџета са којим МЗ располаже. Позвао је суграђање да својим гласом подрже реализацију пројекта који је од интереса за цело село.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приликом посете МЗ Шеварице нагласио је да је Шабац једини град у Србији у ком грађани предлажу и одлучују како ће бити утрошен новац од пореза на имовину и додао да ће се 8. децембар, када је заказано директно одлучивање, славити као празник демократије.
- Сви предлози и идеје наших суграђана биће прихваћени. Није важно да ли је у питању изградња базена, дома културе, школе, амбуланте све ћемо реализовати, битно је само да људи гласају за то. Све што се изгласа на непосредном изјашњавању ја, као градоначелник, и Градска управа гарантујемо да ће све као и до сада бити урађено – поручио је Зеленовић.
М.Г.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa