Инфо

27. фебруар 2020.27. феб 2020.
Партнерство за локални развој
ОПШТИНИ БОГАТИЋ ОДОБРЕНО 57.450.000,00 ДИНАРА
ЗА ПОДРШКУ УНАПРЕЂЕЊА ЛОКАЛНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ

Партнерство за локални развој

Интегрисани систем техничке заштите представља основу заштите са аспекта безбедности људи, материјалних добара и објеката
Општина Богатић је једна од 33 јединице локалне самоуправе којој су по јавном позиву Министарства државне управе и локалне самоуправе одобрена средства за подршку унапређења локалне инфраструктуре у оквиру реализације Финансијског уговора „Партнерство за локални развој“ између Републике Србије и Европске инвестиционе банке, за реализацију пројекта „Сигурни град – Интегрисани систем безбедности“.
Пројекат „Сигурни град – Интегрисани систем безбедности“ подразумева имплементацију паметних система на приоритетним јавним површинама и саобраћајницама, објектима и институцијама на територији општине Богатић.
Интегрисани систем техничке заштите представља основу заштите са аспекта безбедности људи, материјалних добара и објеката. Основни циљ интегрисаног система техничке заштите јесте заштита и повећање сигурности. Интегрисани систем техничке заштите представља интеграцију система видео надзора, алармног система, система ране дојаве пожара, система дигиталних информативних и СОС тачака и система контроле присупа у једној софтверској платформи.
Укупно одобрена средства за реализацију Пројекта „Партнерство за локални развој“ износе 2.164.469.190,43 динара и намењена су улагању у јавну инфраструктуру у јединицама локалне самоуправе и то за :
- поправку и побољшање јавних зграда,
- реконструкцију локалних пијаца,
- обнову јавних простора и локалних обележја и
- обнову или доградњу других елемената локалне инфраструктуре.
Након објављивања Одлуке Министарство државне управе и локалне самоуправе и свака од изабраних јединица локалне самоуправе потписаће спорaзум о регулисању права и обавеза
КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa