Инфо

27. фебруар 2020.27. феб 2020.
ПРОТИВ ШАМПИОНА
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

ПРОТИВ ШАМПИОНА

Вечерас је у Шапцу шампион. Овог четвртка, 27. фебруара, шабачки МЕДИЦИНАР очекује изазов звани ЈАГОДИНА, тим који доминира претходне две сезоне, претходну је окончао са максималним учинком, а први пораз је доживео тек у претходној рунди када је поражен у Нишу, 26:25.
Све је мало вероватно и нереално у дуделу бившег и садашњег шампиона осим победе гошћи, али уз сво искуство и квалитет на страни Јагодинки, на њима је и притисак фаворита. Тренер Драган Марков је и званично најбољи тренер Србије, а екипа која у саставу има Агбабу, Нишавић, Јелену Гојковић, Аџић, Каитовић и друге, мора увек имати улогу фаворита на домаћој сцени. Јагодинке наступају и у Регионалној лиги, где су недавно савладале подгоричку Будућност, чињеница некомплетну, али опет моћну Будућност.
Медицинар напредује својом стазом, где све указује да води ка плеј офу. Важна два бода у Новом Саду су освојена. У плеј оф науму, јесте битнија наредна утакмица и гостовање у Врбасу, али дуели против шампиона, без обзира на исход, могу бити круцијални за развој младог тима и самопоуздање пред оне дуеле где разлику међу екипама праве нијансе. Сандра Колаковић ће имат на располагању све играчице, те су услови за леп дуел ту.
Биће то и велика прилика за Шапчане да још једном покажу хуманост. Током меча биће прикупљана помоћ за малог Луку Мијаиловића, коме је неопходан новац за постоперативни опоравак у Турској, где ће бити подвргнут операцији мозга. У складу са могућностима, сваки посетилац може своју донацију оставити у, за то намењеним кутијама.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa