Инфо

14. мај 2020.14. мај 2020.
Поново ради шабачки Кош клуб

За спортисте и рекреативце

Капије шабачког Кош клуба поново су отворене после готово двомесечне паузе. Као и пре епидемије, на терену су добродошли и клубови и рекреативци, а одређени су и термини за обе категорије. Од 9 до 12, односно од 18 до 23 часа, терен користе клубови за тренажни процес, док у међупериоду терен је доступан рекреативцима.
-Искористили смо паузу и за мање поправке, односно освежење објекта, како би био потпуно безбедан за рад и рекреацију. Надамо се да ћемо ускоро сви моћи да се вратимо раду као пре 15. марта, али до званичне одлуке апелујем на све спортисте, рекреативце, спортске раднике да буду одговорни и поштују мере заштите, апелујем на клубове да организују тренинге у мањим групама, јер је то у општем интересу – рекао је секретар Спортског савеза Шапца Дејан Поповић.
Први су тренинге наставили, у складу са препорукама, млади чланови ОКК Шапца. Раде у малим групама како би у сваком тренутку постојао размак међу њима, а једном тренингу је присуствовао и председник Скупштине града Немања Пајић.
-Препорука је да се тренинзи, где је могуће, обављају на отвореном простору и ми као град се трудимо да нашим клубовима омогућимо адекватне локације за добар и безбедан рад до повратка у дворане. Ускоро ће бити завршен и отворени терен у Соколском дому, што ће бити још један важан објекат за рад клубова. Не мање важно је што и рекреативци могу да се врате редовним физичким активностима, што је велики допринос свом здрављу – изјавио је Пајић и додао да му је посебно драго што о Кош клубу, на прави начин, бригу воде и корисници.
-Време је показало да је одлука пре четири године о реконструкцији била исправна, али и када је отворен Кош клуб требало га је одржавати. Када четири године касније погледате, још увек видите уређен, сврсисходан и за око пријемчив простор. Надам се да ће и у наредном периоду корисници водити рачуна као и до сада и да ћемо сви заједно чувати Кош клуб.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa