Инфо

18. јун 2020.18. јун 2020.
Унапређење привредних  капацитета и повећање  запослености
Подршка Новог тима за Шабац привредном развоју

Унапређење привредних капацитета и повећање запослености

У области привреде у Шапцу су претходних година забележени позитивни резултати, који су допринели развоју ове области, смањењу броја незапослених, повећању броја активних привредних чинилаца и доласку значајних инвестиција. Основни циљ Програма привредног развоја Новог тима за Шабац јесте обезбеђивање услова за развој новог бизниса, односно унапређење постојећих капацитета у сврху повећања запослености на територији Града Шапца
Јелена Милошевић, кандидаткиња Новог тима за Шабац и Виолета Шестић, координатор Новог тима за привредни развој посетиле су италијанску фирму “Пасубио”. У производној хали фирме “Пасубио” која се налази на Мишару шије се кожа за најлуксузније светске аутомобиле.
- У области привреде у Шапцу су претходних година забележени позитивни резултати, који су допринели развоју ове области, смањењу броја незапослених, повећању броја активних привредних чинилаца и доласку значајних инвестиција. Основни циљ Програма привредног развоја Новог тима за Шабац јесте обезбеђивање услова за развој новог бизниса, односно унапређење постојећих капацитета у сврху повећања запослености на територији Града Шапца
Виолета Шестић, координатор Новог тима за Шабац истакла је да у Шапцу послује велики број компанија и јако је важно изаћи у сусрет потребама привредника који улажу велики новац у град, отварају нове фабрике, на добробит наше локалне средине.
Производњу у Шапцу ова италијанска фирма почела је у јуну 2017. године, а наш град изабрали су због добрих пословних прилика.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa