Инфо

30. јул 2020.30. јул 2020.
СУДБИНА У АВГУСТУ
ВАТЕРПОЛО: ФОРМА СЕЗОНЕ НЕПОЗНАТА

СУДБИНА У АВГУСТУ

Све могуће и све неизвесно. Одлука наредног месеца. Хрвати завршили свој шампионат на отвореном. Мађари започели нову сезону
Како ће изгледати наредна ватепроло сезона? Ово је питање на које ни највећа новчана награда не би дала тачан одговор, чак ни назнаку. Током августа би требало да буде дефинитивно познато све, а то је формат Регионалне лиге наредне сезоне и начин борбе на домаћој сцени. Финални турнир у Дубровнику је првобитно представљао место где ће бити донете све битне одлуке, али је познати проблем све доложио и све што је договорено је нови, вероватно видео сусрет, током августа.
Мало шта је јасно по питању ширења вируса Ковид-19 у овом трентуку, а још мање може да се прогнозира здравствена јесен, те се сада о изгледу Лиге може знати само на бази спекулација. Могуће је и да поново буде целосезонско такмичење или да се врате домаћи шампионати у пуном обиму, а да потом најуспешнији организују неки вид финалног турнира за шампиона региона.
У међувремену је Хрватска, на отвореним базенима, окончала домаћу лигу. Југ је постао шампион победом у финалној серији против Младости 3:0, реванширајући се Загрепчанима за пораз у финалу Регионалне лиге. Мађари су започели нову сезону кроз куп такмичење. Црна Гора је, попут Србије прекинула шампинат одлуком донесеном почетком јуна и није проглашен првак.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa