Инфо

3. септембар 2020.3. сеп 2020.
“Кирику” – трафика на кућној адреси
ПРВИ ПУТ У ШАПЦУ ДОСТАВА СА КИОСКА 24 САТА

“Кирику” – трафика на кућној адреси

Шапчани први пут имају прилику да наруче све што им треба са киоска и да им то буде донето на кућну адресу и то 24 часа дневно. “Кирику” је у уторак почео са радом у Господар Јевремовој улици бр. 47.
Асортиман је веома велики и обећава да ће свако пронаћи оно што му треба. Поред стандардне робе широке потрошње: пића, слаткиша, грицкалица, цигарета... у понуди је још много тога. Уз топле сендвиче одлично иде кафа за понети, а после тога треба се и засладити, а ту је слатки програм “Стаменски” са домаћим тортама и колачима. Након јела лепо је прочитати новине или неку књигу “Вулкан” издаваштва. Коме затреба на “Кирику” трафици може да уплати рачуне, размени или купи страну валуту или фотокопира нешто. Студенти и ђаци фотокопирање могу да обаве са 50 одсто попуста.
За особе са инвалидтитетом достава је бесплатна.
-Позивам шабачка удружења особа са инвалидитетом да нам доставе имена својих чланова, како би и они знали да имају ову могућност, али и да не дође до злоупотреба. Асортиман покрива све. Достава траје 24 часа. Потреба за оваквом услугом постоји, што се видело и по томе што су људи почели да зову и распитују се чим смо поделили летке, каже Наталија Јелић, власница “Кирику” трафике.
“Кирику” има и своју “Фејсбук” и “Инстаграм” страницу. Број за доставу је 066/65-11-114

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa