Инфо

3. септембар 2020.3. сеп 2020.
Одмах дерби!
ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Одмах дерби!

Жреб одлучио да велики дерби буде већ у првом колу. Домаћа лига једна од најзанимљивијих до сада. Нови Београд у последњем колу у години
Наредна ватерполо сезона у Србији, у најави, биће једна од најинтересантнијих у овом веку, по неизвесности можда испред оне две у којима смо имали два тима на финалном турниру Лиге шампиона, од чега једног победника, као и победника Евро купа. Нису екипе толико јаке, али ће домаћа лига квалитетом бити одмах до поменуте.
Жреб у Ватерполо савезу Србије одлучио је да два од четири фаворита за титулу одмере снаге већ у првом колу 26. септембра. Какав дерби очекује наш град када на Градски базен дође освајач Купа. У великом дербију, шампион Србије, ШАБАЦ, предвођен трофејним тренером Емилом Николићем дочекаће победника Купа и клуб који претходних сезона напредује и не скива шампионске амбије, крагујевачки РАДНИЧКИ, који на клупи има Уроша Стевановића, дугогодишњег тренера Крагујевчана. У првом колу се састају још Црвена Зведа и Партизан.
После дербија Шапчани путују у Нови Сад, а потом дочекују Стари Град. У полусезони ће Шабац гостовати и Партизану у четвртом, односно Црвеној Звезди у шестом колу. Сладокусци имају идеално отварање сезоне, али и затварање, јер у последњем, деветом колу, 23. децембра, у Шапцу гостује још један силан тим, НОВИ БЕОГРАД, предвођен Владом Вујасиновићем. Комплетан распоред објавићемо у последњем септембарском штампаном издању.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa