Инфо

8. октобар 2020.8. окт 2020.
Књигом до дечјег срца
Други рођендан библиотеке ОШ “Свети Сава”

Књигом до дечјег срца

Библиотека у ОШ „Свети Сава“ Шабац је регистрована пре тачно две године. Подсетићемо да су директорка и запослени школе организовали акцију „Књигом до осмеха“ током које су прикупили довољан број књига и омогућили да се званично отвори библиотека у овој основној школи.

-За други рођендан се окупило пуно наших ученика и колега који су дошли да подрже иницијатицу библиотекара да овај догађај постане традиција школе. Имали смо и додатну свечаност којој су се прикључили и родитељи чија деца су у јуну похваљена од стране Министарства просвете за креативно учешће на конкурсу „Моја породица – моја слобода“. Атмосфера је била права слављеничка, а разуме се да су најмлађи посебно уживали дружећи се и певајући слављеничку песму, а дували смо и свећице. Библиотекарка се захвалила родитељима који су имали поверења, па су подржали акцију доставивши своје породичне фотографије на основу који смо заједничким снагама креирали радове који су јавно похваљени, а овом приликом смо уручили и дипломе награђеним ученицима које су нам стигле из Министарства током септембра месеца.

Ми желимо нашој библиотеци да прослави још пуно рођендана јер библиотека треба да буде срце сваке школе. Захваљујући великој пажњи и љубави свих запослених, као и свих добрих људи који су нам помагали у акцији оснивања библиотеке, али и даље нам помажу да „Књигом дођемо до осмеха“, нисмо ни знали тада да ћемо уз нашу библиотеку тако лако доћи и до дечијег срца- поручују у ОШ „Св Сава“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa