Инфо

8. октобар 2020.8. окт 2020.
“Чути и разумети 2020”
ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

“Чути и разумети 2020”

Жеља Audiovox-a је да хуманитарном акцијом “ЧУТИ И РАЗУМЕТИ” деци са оштећеним слухом поклонимо један леп дан у години и дружење са вршњацима и да јавности на тај начин покажемо да су она део нашег друштва и истовремено подсетимо све нас на њихове жеље и потребе
Хуманитарна акција посвећена деци са оштећеним слухом “ЧУТИ И РАЗУМЕТИ” ове године се упркос пандемији организује по девети пут. Ову акцију је у септембру 2012. године покренуо Audiovox поводом Светске недеље глувих и наглувих особа која се обележава последње недеље септембра. Поред познатих стручњака Из ове области и великог броја компанија, хуманитарну акцију “ЧУТИ И РАЗУМЕТИ” су до сада подржали и НЈ.К.В. Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина као и велики број певача, глумаца, спортиста, водитеља и многи други. У претходних 8 година акција је осим у Београду одржана и у Јагодини, Нишу и прошле године у Крагујевцу.

Ове године, у складу са епидемиолоском ситуацијом изазваном вирусом COVID-19, главни организатор Audiovox одлучио је да се манифестација одржи у оквиру школа деце са оштећеним слухом, без традиционалног заједничког излета и окупљања деце на једном месту. Уместо тога организован је наградни ликовни конкурс за децу на тему “Моји слушни апарати и ја” којим је обележена акција ЧУТИ И РАЗУМЕТИ. Жири у коме су заједно стручњаци из области оштећења слуха код деце и ликовни уметници ће почетком октобра изабрати 3 најбоља дечија рада за које је Audiovox обезбедио вредне награде.

Иако ове године нисмо могли да се дружимо уживо Audiovox је припремио заједнички видео поздрав за сву децу а поред чланова колектива Audiovox њих су желели да поздраве и чланице групе Фрајле и параолимпијски спортиста Растко Јокић.

Жеља Audiovox-a је да хуманитарном акцијом “ЧУТИ И РАЗУМЕТИ” деци са оштећеним слухом поклонимо један леп дан у години и дружење са вршњацима и да јавности на тај начин покажемо да су она део нашег друштва и истовремено подсетимо све нас на њихове жеље и потребе. На интернет сајту www.cutiirazumeti.com који је посвећен овој хуманитарној акцији могу се видети извештаји са претходних окупљања.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa