Инфо

8. септембар 2011.8. сеп 2011.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА “ЗАПАД“

ОД ДАНАС СУСТИЖЕМО

ШАБАЦ: ФК “ПОЛЕТ“(Љубић) - ФК „МАЧВА“ 1:1 (0:0)
Љубић, 04.09.2011.године. Игралиште ФК “ПОЛЕТ“. Гледалаца 300. Главни судија: Радојичић Александар (Лајковац). Помоћне судије: Миловановић Влада (Словац) и Чолић Ђорђе (Топола). Стрелци: 1:0 70. минут Вељовић, 1:1 90+5.минут Гаврић. Жути картони: Ристивојевић у 35.минуту (ФК “Мачва“), Вељовић у 42.минуту, Кувељић у 89.минуту, Мијаиловић у 90+4 минуту (ФК “Полет“).
Радукић - Пејовић, Ђукановић, Ристивојевић, Тодоровић- Самуровић, Зарић, Б.Живановић (од 63.минута Милинковић), Вуковић (од 58.минута Ковачевић), Гајић, Гаврић (од 71.минута Живановић Н.).
У трећем колу ФК “Мачва“ је поново гостовала у Чачку, овог пута екипи ФК „Љубић“. Пошто смо прошле године упознали пут, овај пут нам није било тешко да нађемо игралиште ФК “Полета“. Све је исто, нема седишта, са истим краном изнад игралишта и истом публиком (г.Маркићевић, зам.председника Нове Србије).
ФК “Мачва“ је била ослабљена неиграњем два играча која су у изванредној форми и то Радовановића, који је и “бонус“ играч, и најбољег стрелца Тарабића. После напорне утакмице од среде у Купу Србије, рани почетак утакмице и велика врућина су добрим познаваоцима овог тима говорили да ово уопште неће бити наивно гостовање.
Већ у првим минутима игре видело се да је екипа ФК “Полета“ знатно озбиљнија од екипе ФК “Слободе“ са којима су Шапчани играли на старту првенства. Мада су домаћи у оштрој и на моменте грубој игри створили неколико опасних прилика у, и око казненог простора ФК “Мачве“, најбољу прилику је пропустио Гаврић, који је у 20.минуту погодио стативу гола домаћина.
У другом полувремену, баш када се стекао утисак да је ФК “Мачва“ близу вођства, домаћи су оштрим ударцем са ивице казненог простора дошли у вођство.
ФК “Мачву“ је сам Бог погледао, када је несмотреност домаћег центархалфа искористио Гаврић, и у последњем минуту надокнадног времена изједначио резултат и спасао бар један бод.
Суђење је било веома добро.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa