8. septembar 2011.8. sep 2011.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA “ZAPAD“

OD DANAS SUSTIŽEMO

ŠABAC: FK “POLET“(Ljubić) - FK „MAČVA“ 1:1 (0:0)
Ljubić, 04.09.2011.godine. Igralište FK “POLET“. Gledalaca 300. Glavni sudija: Radojičić Aleksandar (Lajkovac). Pomoćne sudije: Milovanović Vlada (Slovac) i Čolić Đorđe (Topola). Strelci: 1:0 70. minut Veljović, 1:1 90+5.minut Gavrić. Žuti kartoni: Ristivojević u 35.minutu (FK “Mačva“), Veljović u 42.minutu, Kuveljić u 89.minutu, Mijailović u 90+4 minutu (FK “Polet“).
Radukić - Pejović, Đukanović, Ristivojević, Todorović- Samurović, Zarić, B.Živanović (od 63.minuta Milinković), Vuković (od 58.minuta Kovačević), Gajić, Gavrić (od 71.minuta Živanović N.).
U trećem kolu FK “Mačva“ je ponovo gostovala u Čačku, ovog puta ekipi FK „Ljubić“. Pošto smo prošle godine upoznali put, ovaj put nam nije bilo teško da nađemo igralište FK “Poleta“. Sve je isto, nema sedišta, sa istim kranom iznad igrališta i istom publikom (g.Markićević, zam.predsednika Nove Srbije).
FK “Mačva“ je bila oslabljena neigranjem dva igrača koja su u izvanrednoj formi i to Radovanovića, koji je i “bonus“ igrač, i najboljeg strelca Tarabića. Posle naporne utakmice od srede u Kupu Srbije, rani početak utakmice i velika vrućina su dobrim poznavaocima ovog tima govorili da ovo uopšte neće biti naivno gostovanje.
Već u prvim minutima igre videlo se da je ekipa FK “Poleta“ znatno ozbiljnija od ekipe FK “Slobode“ sa kojima su Šapčani igrali na startu prvenstva. Mada su domaći u oštroj i na momente gruboj igri stvorili nekoliko opasnih prilika u, i oko kaznenog prostora FK “Mačve“, najbolju priliku je propustio Gavrić, koji je u 20.minutu pogodio stativu gola domaćina.
U drugom poluvremenu, baš kada se stekao utisak da je FK “Mačva“ blizu vođstva, domaći su oštrim udarcem sa ivice kaznenog prostora došli u vođstvo.
FK “Mačvu“ je sam Bog pogledao, kada je nesmotrenost domaćeg centarhalfa iskoristio Gavrić, i u poslednjem minutu nadoknadnog vremena izjednačio rezultat i spasao bar jedan bod.
Suđenje je bilo veoma dobro.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa