Инфо

28. јануар 2021.28. јан 2021.
Новосадски изазов
КОШАРКА: ПРВА ЛИГА

Новосадски изазов

Кошаркашице ДУГЕ све су пријатно изненадили наступом против великог фаворита, екипе „Радивој Кораћ“ и то на њиховом паркету. Иако аутсајдери, играчице овдашњег клуба су до последњих неколико минута биле егал са јединм од претендената на титулу и само је искуство пресудило да слави престоничка екипа 90:79 (О. Степановић 27 поена). У великој борби за опстанак, пред тимом Дуге су тек преломни дуели са екипама које деле исту жељу, а пре тога, вечерас (четвртак) очекује их још једна утакмица где је терет фаворита на ривалу, али и квалитет је на његовој страни. Гост у сали Гимназије је Војводина.

Војводина је од почетка један од фаворита за титулу, само тријумф мање има од водећих, Црвене Звезде и поменутог Кораћа. Најбоља потврда њиховог квалитета су тријумфи против Црвене Звезде и Арт баксета, ривала за титулу и то на гостујућем терену. Предводи их искусни капитен Јована Адамовић, уз искусне Тијану Цукић, Ану Илић и групу талентованих играчица попут Саре Опачић. У првом делу сезоне Дуга је претрпела убедљив пораз у Новом Саду, но у том периоду су наступале Шапчанке ослабљене, те ни отпор није могао бити већи.

Уз меч мање, Дугу очекују у преостала четири кола, четири изузетно битна меча против директних ривала: Врбаса и Новог Сада у гостима и Спартака, односно Радничког у Шапцу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa