Инфо

11. фебруар 2021.11. феб 2021.
Следе утакмице одлуке
КОШАРКА: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Следе утакмице одлуке

Последња четири кола и четири ривала у борби за опстанак. Против Студента Шапчанке показале да заслужују елиту. Једна учинак четири екипа, једна ће уз Спартак у нижи ранг
Младе кошаркашице „Дуге“ одиграле су против нишких „студенткиња“ можда и најбољи меч ове сезоне, победили доминантно и убедљиво 80:54 (23:14, 26:19, 19:11, 12:10). Истакла се Олга Степановић са 23 поена, а осим победе која их је изједначила по учинку са три ривала, Шапчанке имају модел по коме треба да наступе у последња четири кола где ће у директним дуелима одлучити о својој судбини у елити.

Добром серијом Врбас, први ривал Дуге у остатку шампионата (предстојећег викенда), одмакао је од борбе за опстанак и са седам победа већ је практично осигурао прволигашки статус. У Шапцу је Врбас славио после продужетака у првом мечу после ковид паузе за Дугу, где је умор однео бодове. Рунду касније Шапчанке дочекују већ прежаљени Спартак који је једину победу до сада остварио баш против Дуге, те постоји и додатни мотив, а онда у последња два кола, најпре Дуга гостује у Новом Саду екипи ЖКА, да би у последњем колу угостила крагујевачки Раднички. Последња два ривала имају тренутно идентичан учинак као овдашњи клуб. Истовремено ЖКА и Раднички играју међусобно кроз две недеље. Извесно је да ће један од ова три тима морати у нижи ранг.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa