Инфо

11. фебруар 2021.11. феб 2021.
Пијаца из фотеље
ШАПЧАНИ ДОБИЛИ СВОЈ САЈТ ЗА ПРОДАЈУ И КУПОВИНУ

Пијаца из фотеље

Шапчани су недавно добили прилику да своје производе продају на сајту намењеном само њима. Иако предвиђен пре свега за пољопривредне произвођаче, сајт пијацашабац.рс (pijacasabac.rs) има и одељак „остало“, па и други могу изнети своју понуду. Такође, ту је и део за услуге, као и потражњу.

На идеју за покретање сајта дошао је Дражен Пеурача из Штитара, који је по почетку ванредног стања отворио и Фејсбук групу „Онлајн пијаца Шабац“. Како је страница врло брзо заживела и оправдала своје постојање, сајт је био њена логична надоградња.

Већ током првих дана постојања на сајту је своју понуду истакло више од 100 оглашивача и дневно бележи око 500 посета. Регистрација и постављање понуда су потпуно бесплатни.

-Сајт представља веће тржиште за произвођаче, а самим ти и већу шансу за продају. Производи су разврстани по категоријама, тако да је све прегледно и лако доступно. Купци могу да пронађу све што им је потребно без изласка из куће, што је важно у време пандемије, али и независно од епидемиолошке ситуације многима значи када производ може да им стигне на адресу, наводи Дражен Пеурача.

Фејсбук група “Онлајн пијаца Шабац” сада броји близу 11.000 чланова. Произвођачи су се већ упознали са купцима, па ће сарадња сигурно бити настављена и на сајту, а производи ће бити доступни и знатно ширем кругу купаца – онима који не користе друштвене мреже.

Као и на другим сличним сајтовима, огласи могу бити истакнути, што значи и бољу промоцију производа. Такође, могу и предузетници поставити своје рекламе. Наравно и купци оцењују производе и остављају своје препоруке о продавцима и њиховим производима.

Код многих купаца могуће је и лично преузимање, код њих или робу доносе до купца, што штеди и трошкове доставе. Занимљиво је да су сајт запазили и продавци “са стране” који су у Шабац долазили на Базаре, па је сада и њихова роба Шапчанима доступна свакодневно.

-Позивам све да посете сајт pijacasabac.rs произвођаче да поставе оглас, а купце да пронађу производ за себе. Сајт је намењен томе да споји продавце који имају квалитетан производ, са купцима који баш то траже. Што нас је више и понуда и услуга ће бити боља, каже Дражен Пеурача.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa