Инфо

22. април 2021.22. апр 2021.
Фото: С. С.

Фото: С. С.

ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА

Борба за частан опроштај

Борба за подизање бодовног салда. Жал због много појединости и можда бодом против Партизана. Јавор под морањем, Мачва без императива. Три путника у Другу лигу позната, седам опција за још три
Четворосезонска сага Мачве у Супер лиги ће бити окончана 19. маја за када је заказано последње коло. Већ дуго је то чињеница и заједно са Бачком и Златибором Шапчани воде борбу за што часнији опроштај. Три тима су већ елиминисана, још седам је угрожено, три од њих ће се придружити поменутима. Остаје жал што је могао бити освојен можда бод у дуелу са великим Партизаном, остаје и жал што изванредни млади голман Гордић није члан Мачве, већ је на позајмици и клуб напушта на крају сезоне и још много тога остаје за ламент. Реално је да Мачва нема квалитет за елиту и у шест кола треба да се избори за што часнији опроштај и можда мало бољи просек него претходне сезоне.

Мачва – Партизан 1:2 (1:1)
Стадион Мачве. Судија: Павле Томић (Београд). Помоћници: Петровић и Павловић (оба Ужице). Жути картони: Сладојевић, О. Мијаиловић, Н. Панић, Гордић (Мачва), Штулић (Партизан). Стрелци: Кнежевић у 3. за Мачву; Асано у 43 и Марковић у 56. за Партизан.
МАЧВА: Гордић, Пејовић (Јовановић), М. Мијаиловић, О. Мијаиловић (Трипковић), Суботић, Сладојевић (Обровац), Адамовић, Кнежевић, Ћирковић, Тримановић (В. Панић), Ђоковић (Н. Панић).
ПАРТИЗАН: Стојковић, Миљковић, Остојић, Вујачић, Урошевић, Здјелар, Павловић (Јојић), Асано (Холенде), Марковић (Јовић), Натхо (Сума), Штулић (Ф. Стевановић).


Трећи пут је у Шапцу водила Мачва против Партизана, имала изванредну прилику и за 2:0, али поново је поражена, наредни ривал, Јавор, свакако је далеко квалитетом од црно-белих и у грчевитој борби је за опстанак. Предност њихова је у квалитету и домаћем терену, док је императив отежавајућа околност. Захваљујући апсолутно најбољем играчу Луковићу, они су у средини ефикасности, могу да припрете још Илић и Маричић. Шапчане за Јавор вежу лепе успомене. Победе у Шапцу и најубедљивији тријумф на гостовању у новом суперлигашком интервалу, 4:0 лета 2017. године.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa