Инфо

6. мај 2021.6. мај 2021.
фото: кк соко

фото: кк соко

ФУДОКАН КАРАТЕ: ЛИГА Србије

Соколови успешни

У првом колу Фудокан лиге Србије недавно организованом у Шапцу (организатор КК Каишин Шабац), такмичари мајурског „Сокола“ остварили су добре резултате.

Мајурци су наступили са 19 такмичара. Петковић Анђела је освојила злато у катама док је њена млађа сестра Лена освојила два трећа места у приказу техника и катама. Лазаревић Петар, најмлађи учесник такмичења био је трећи у катама.

Пантић Марија је у приказу техника освојила бронзану медаљу, а Рогуља Дражен сребро у катама. Филиповић Никола је освојио бронзану медаљу у катама док је његов млађи брат Иван у истој дисциплини освојио сребро, а у приказу техника бронзану медаљу. Јаковљевић Ангелина је била трећа у приказивању техника, као и њен брат Младен који је у катама био успешнији и заузео друго место. Јевтић Огњен је био трећи у катама, а талентовани Лазар Крушка је заузео друго место у истој дисциплини. Соко је наступио и са ката тимовима.

Пантић Анастасија, Пантић Марија и Марковић Андреа су се окитиле сребром а Сарић Ана, Сарић Вања и Јаковљевић Ангелина су заузеле трећу позицију. Најстарији активни такмичар на свету, професор Тома Којић, тренер КК Соко био је најбољи међу ветеранима и допринео да Мајурци освоје укупно 16 медаља.
КК Соко

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa