Инфо

27. мај 2021.27. мај 2021.
тк летњиковац

тк летњиковац

ТЕКВОНДО: СЕНИОРСКО ПРВЕНСТВО

ТРИ ШАМПИОНА СРБИЈЕ

Шабачки теквондо добио је три шампиона Србије на наедавном Првенству државе за сениоре приређеном у Београду. Наступила су сва три клуба из нашег града и сваки је дао по једног момка бољег од сваког у својој категорији.

тк шабац


Сортирајући од тежински најлакше категорије, Матеја Ивановић (ТК Шабац), недавно једини представник града на Европском првенству, потврдио је квалитет освајањем нове титуле у категорији до 54 кг. У полуфиналу је савладао ривала из Летњиковца Стефана Трифуновића, а потом у финалу члана Феникса Стефана Стојановића.

тк винер чиви


Међу борцима до 68 кг издвојио се златном медаљом и кроз три победе, Лазар Драгојевић (ТК Винер Чиви). Лазар је савладао у четвртфиналу Николу Бајића (Империум), потом у полуфиналу Милоша Михаиловића (Галеб), а у финалу Душана Божанића (Империум).

Иван Карајловић (Летњиковац) је поново најбољи у Србији у категорији до 80 кг. Он је до злата стигао победама над Стефаном Јовановићем (Галеб), Димитријем Јовановићем (Наисус) у полуфиналу и Милошем Голубовићем (Азија) у финалу. Екипа Летњиковца је освојила још три медаље. Виктор Пушкић је поражен у финалу и донео је сребро, док су Трифуновић Стефан, већ поменути и Вања Мићић стигли до бронзе.
Екипно, Летњиковац је трећи у категорији сениора, Винер Чиви четврти, а Шабац пети.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa