Инфо

3. јун 2021.3. јун 2021.

Извештај са борилишта

Станковић вицешампион
Душан Станковић, млади боксер недавно основаног Боскерског удружења „Шабац“ освојио је друго место на на Првенству Србије у Лазаревцу. У квалитетном жребу, Станковић је стигао до финала где га је поразио искуснији ривал из Суботице. Меч је одлучен на поене, а како нам је појаснио после меча његов тренемр Драгољуб Станковић, Душан се у финалу борио и са повређеном шаком.

Аријану сребро
Млађи пионир Рвачког клуба „Витез“ Аријан Алија од викенда је званично други рвач своје категорије. На државном првенству у Сенти, изборио је пласман у финале где је доживео први пораз. Дамњановић, Трипковић, Гаврић и Петровић су изгубили одлучујуће борбе за медаље. Наступило је 103 рвача из 21 клуба.

Једанаест одличја
Представници Карате клуба „Шабац – Фуђими“ заслужили су 11 медаља на турниру „Тителски победник“. Борце је дао 31 клуб из Србије и Републике Српске. Андреа Марковић и микс ката тим (Ружић, Миловановић, Стошић) постали су шампиони. Софија Теодоровић и Сара Стошић су стигле до сребра, док су бронзе освојили: Анђела Ружић две, Живко Миловановић две, Викторија Гаврић, Ана Бојић и Сара Стошић. Следи Првенство Србије.

Успешни Шапчани
Шабачка секција бразилске ММА и BJJ „Секутор Невес“ освојила је четири златне медаље, једну сребрну и три бронзане на турниру „Београдски мастерс“ приређеног у престоници у недељу. Поменути резултати сврстали су Шапчане на високо девето место екипног пласмана.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa