Инфо

3. јун 2021.3. јун 2021.
ДРУГАЧИЈИ ОД ДРУГИХ
ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАЈИЋ ПОСЕТИО САНИ ГРУП

ДРУГАЧИЈИ ОД ДРУГИХ

У протеклих годину дана, компанија Сани Оптик обавила је преко 50.000 бесплатних прегледа вида и слуха, сервисирања и подешавања оптичких и слушних помагала. Отворила је 13 нових центара за вид и слух, што је омогућило више од 100 нових радних места. У малопродајној мрежи Сани Оптик-а ради преко 300 експерата за вид и слух, а тај тренд ће се, по свему судећи, наставити
Градоначелник Шапца др Александар Пајић и члан Градског већа за привреду Живан Бајић у понедељак су посетили компанију Сани Оптик да лично упуте честитке менаџменту ове компаније за освојену Националну награду за друштвено одговорно пословање Ђорђе Вајферт. - За нас је изузетно важно да имамо што више успешних компанија које ће запошљавати наше суграђане и тако утицати на побољшање стандарда на територији Града. Честитам вам на одличним пословним резултатима које нижете и желим вам да наставите да ређате успехе и ширите своје капацитете. Граду Шапцу су сви привредници подједнако важни, без обзира да ли су у питању домаће или стране компаније. Због тога ћемо покушати да помогнемо, али и да иницирамо даљи развој и будемо ослонац и подршка шабачкој привреди, рекао је градоначелник Пајић.

"Глас Подриња"


Компанија Сани Груп основана је 1990. године са седиштем у Шапцу. Данас има више од 500 запослених. Пословна стратегија ове компаније темељи се на пет стубова бизниса: међународни транспорт, Сани Оптик, Сани Слух, овлашћени Bosh Car сервис и некретнине.


У протеклих годину дана, компанија Сани Оптик обавила је преко 50.000 бесплатних прегледа вида и слуха, сервисирања и подешавања оптичких и слушних помагала. Отворила је 13 нових центара за вид и слух, што је омогућило више од 100 нових радних места. У малопродајној мрежи Сани Оптик-а ради преко 300 експерата за вид и слух, а тај тренд ће се, по свему судећи, наставити.
- У једном од ранијих циклуса за доделу награда за друштвено одговорна пословања компанија Сани Груп и Сани Оптик су награђени. Када имате ситуацију да у дужем временском периоду добијате награду за друштвено одговорно пословање, онда имате већу одговорност. Трудимо се да сваки дан послујемо водећи рачуна најпре о својим запосленима, потом о широј друштвеној заједници и заштити животне средине. И даље ћемо давати све од себе, да будемо другачији од компанија које послују у нашој бранши и на тај начин покажемо другима како треба да се ради, поручила је Весна Стојаковић, директор продаје и маркетинга.
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa