Инфо

9. септембар 2021.9. сеп 2021.
"Глас Подриња"

"Глас Подриња"

У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГРАДА ШАПЦА СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН ПОЛАЗАК ЂАКА У ПРВИ РАЗРЕД

У ЗНАЊУ ЈЕ МОЋ

У дворишту ОШ ,,Јеврем Обреновић”, свечано је обележен полазак ђака у први разред. У организацији Града Шапца, приређен је програм прилагођен актуелној епидемиолошкој ситуацији.
Градоначелник Шапца др Александар Пајић упутио је искрене честитке и најлепше жеље свим шабачким ђацима првацима.

"Глас Подриња"


- Знам да желите да одрастете у здраве, велике људе, а ја вам желим да што више научите, јер у знању је моћ и за знање се треба борити. Град Шабац ће увек бити подршка свим основцима, средњошколцима и ученицима високих школа зато што смо сигурни да друштво правих вредности чине здрави, прави и паметни људи. Само тако ћемо имати светлу будућност рекао је градоначелник Пајић и пожелео ђацима све најлепше у наредним годинама школовања, рекао је градоначелник Пајић.

На територији града Шапца у први разред основне школе уписано је 1.117 ђака, а Град је свим ђацима обезбедио пригодне поклоне


Директорка школе „Јеврем Обреновић“, Јасмина Богојевић захвалила је Граду Шапцу и свима који су се потрудили да 1. септембар буде свечан дан за ђаке прваке.
- Сви знамо да је ово изузетан догађај у животу сваког детета. Надам се да ћете га дуго памтити. Првацима желим срећу, а родитељима захваљујем на указаном поверењу које ћемо, надам се, оправдати, поручила је директорка Богојевић.
Дечју представу „Позоришне чаролије“ извео је део ансамбла Шабачког позоришта, а хор Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ под вођством професорке Соње Живковић отпевао неколико познатих дечјих песама.
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa