Инфо

16. септембар 2021.16. сеп 2021.
Два дана, пет златних медаља
СЕПТЕМБАРСКИ ТУРНИР У ПРЕСКАКАЊУ ПРЕПОНА У БЕОГРАДУ

Два дана, пет златних медаља

Дводневни турнир у Horseland-у и пет златних медаља. Подизање форме пред Трофеј Београда
Пет златних медаља освојили су представници КК „Таур“ Средње пољопривредне школе са домом ученика Шабац, протеклог викенда, током дводневног Септембарског турнира у прескакању препона одржаног у Коњичком центру Horseland у Београду.



Првог дана, у предутакмицама Клуб су представљали Огњен Јанковић са Кингом, Јована Арсеновић са Кадетом и Касијана Марковић са Лалетом. Сви су освојили златне медаље са овим младим грлима која ће, како у „Тауру“ наводе, тек у предстојећим сезонама бити узданице њиховог клуба.
У главној утакмици за јуниоре, у склопу припрема за Првенство Србије, у суботу је наступао Огњен са Шарлиз имао два рушења, односно осам казнених поена и остао без пласмана.
Другог дана такмичења, у недељу, злато су освојили Огњен Јанковић и Кинг, као и Касијана Марковић са Лалом. Јована Арсеновић са Кадетом није успела да понови сјајан наступ од претходног дана, па је такмичење завршила са осам казнених поена.
У главној утакмици Огњен Јанковић и Шарлиз су поново направили две грешке, али уз много сигурнији наступ него у суботу, иако је паркур другог дана био виши и захтевнији.
- Задовољни смо наступом наших такмичара и полако подижемо форму пред Трофеј Београда који је за две седмице- кажу у “Тауру”.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa