Инфо

25. новембар 2021.25. нов 2021.
Лидери на табели: ВК Сава

Лидери на табели: ВК Сава

ВАТЕРПОЛО: ПРВА Б ЛИГА

Пауза на врху

Млади Шапчани на врху пред паузу. Све указује на борбу са Кикинђанима за прво место. Викенд паузе, два меча до краја 2021. године
Једну четвртину су ватерполисти „Саве“, најмлађи тим Прве Б лиге, платили цех релаксиранијем приступу што је омогућило Обреновчанима бољи почетак, али иако је још било периода слабије игре, овдашњи играчи су крајем друге и током треће четвртине показали да је квалитет на њиховој страни. У децембар ће закорачити са врха табеле.

Сава – ТЕНТ 14:9 (3:4, 3:2, 5:1, 3:2)
Градски базен. Гледалаца: 200. Судије: Николић, Петровић. Искључења: Сава 9, ТЕНТ 7. Петерци: Сава 1 (1), ТЕНТ 1 (0).
САВА: Алимпић, Јездимировић, Бабић 2, Лукић 1, Марић 4, Трбовић, Савковић 2, Бојић 1, Пантелић 1, Михаиловић, Јовановић 1,Новаковић 1, Гошић, Лазић 1.
ТЕНТ: Н.Видаковић, Ј.Видаковић, Миодраговић, Рајчић, Чубрић 2, Илић 2, Јукић 3, Марковић, Живковић, Максимовић, Кесеровић 1, Личанин, Јовичић, Ружичић 1.


Распоред је такав да најпре следи викенд паузе. После паузе очекује их гостовање Кошутњаку, коло у коме су слободни и меч против Бања Луке на свом базену, збирно два ривала која немају ниједан бод. До краја календарске године ЖАК Кикинда, тренутно највећи такмац Шапчанима у борби за прво место, има меч више да одигра, али уз, на папиру теже ривале, Дорћол и Врачар у Кикинди, а пре свих гостовање екипи Спартака која још не одустаје од шампионских амбиција.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa