Инфо

10. фебруар 2022.10. феб 2022.
Фото: Сви ми који волимо ФК Мачва Шабац (ФБ), Припреме у Крупњу

Фото: Сви ми који волимо ФК Мачва Шабац (ФБ), Припреме у Крупњу

ФУДБАЛ: ФК МАЧВА

Кукуличић за јачи шпиц

Играчи Мачве док ово читате спроводе завршни део припрема у Крупњу градећи форму већ за 26. фебруар када их очекује гостовање лидеру у Инђији. Велике проблеме са ефикасношћу руководство и тренер Савић покушаће да реше ангажовањем центарфора Филипа Кукуличића. Офанзивац карактеристичног презимена стигао је у Шабац из јерменског Ванадзора, међутим верни пратиоци Мачве га се вероватно боље сећају из периода у којем је носио дрес Земуна када је у Шапцу постигао два гола у победи Земунаца 5:1 крајем априла 2019. године.

Рођен је у Подгорици, наступао је за Прву искру, Зету, Земун, Графичар, Алуминиј и поменуте Јемрене. Забележио је и два наступа у квалификацијама за Лигу Европе.



До тренутка када закључујемо спортски део двоброја пред нама, Мачва је одиграла још један припремни дуел. После ремија 3:3 потив Будућности из Добановаца, играла је без голова у Шапцу против раковичког ИМТ. Јуче су се црно-црвени састали са Лозницом.

Први првенствени ривал Инђија први ја фаворит за титулу и повратак у Супер лигу. Ангажовали су голмана Рнића и нападача из Сенегала Бадар Бађија. Голман Дарко Вукашиновић је прешао у Вождовац. Ово је биланс закључно са уторком, 8. фебруаром.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa