10. februar 2022.10. feb 2022.
Foto: Svi mi koji volimo FK Mačva Šabac (FB), Pripreme u Krupnju

Foto: Svi mi koji volimo FK Mačva Šabac (FB), Pripreme u Krupnju

FUDBAL: FK MAČVA

Kukuličić za jači špic

Igrači Mačve dok ovo čitate sprovode završni deo priprema u Krupnju gradeći formu već za 26. februar kada ih očekuje gostovanje lideru u Inđiji. Velike probleme sa efikasnošću rukovodstvo i trener Savić pokušaće da reše angažovanjem centarfora Filipa Kukuličića. Ofanzivac karakterističnog prezimena stigao je u Šabac iz jermenskog Vanadzora, međutim verni pratioci Mačve ga se verovatno bolje sećaju iz perioda u kojem je nosio dres Zemuna kada je u Šapcu postigao dva gola u pobedi Zemunaca 5:1 krajem aprila 2019. godine.

Rođen je u Podgorici, nastupao je za Prvu iskru, Zetu, Zemun, Grafičar, Aluminij i pomenute Jemrene. Zabeležio je i dva nastupa u kvalifikacijama za Ligu Evrope.



Do trenutka kada zaključujemo sportski deo dvobroja pred nama, Mačva je odigrala još jedan pripremni duel. Posle remija 3:3 potiv Budućnosti iz Dobanovaca, igrala je bez golova u Šapcu protiv rakovičkog IMT. Juče su se crno-crveni sastali sa Loznicom.

Prvi prvenstveni rival Inđija prvi ja favorit za titulu i povratak u Super ligu. Angažovali su golmana Rnića i napadača iz Senegala Badar Bađija. Golman Darko Vukašinović je prešao u Voždovac. Ovo je bilans zaključno sa utorkom, 8. februarom.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa