Инфо

10. фебруар 2022.10. феб 2022.
Фото: Вибер група

Фото: Вибер група

ПЕТАК ОБЕЛЕЖИЛЕ САОБРАЈАЋНЕ НЕЗГОДЕ

Једно лице погинуло, једно повређено

Прошли петак је обележило више саобраћајних незгода на шабачким путевима. Нажалост, једно лице је изгубило живот, док је једно повређено.

Тог дана, око 11.00 часова, на путу Шабац – Лозница, на изласку из Слепчевића ка Дуваништу, путнички аутомобил се директно сударио са аутобусом превозника “Ракета”. Од силине удара аутомобил је завршио у каналу потпуно уништен. Возача су из смрсканог возила извукли ватрогасци и он је у тешком стању превежен на ургентни пријем Опште болнице. Упркос напорима лекара, неколико сати касније човек је подлегао повредама.

Како смо незванично сазнали ради се о Лозничанину старом 66 година. Такође, незваничне информације
кажу да је аутомобил прешао на супротну страну и ударио у аутобус.

Два путника из аутобуса јавила су се у лозничку болницу, са лакшим повредама.
Око 18.00 часова, такође на путу Шабац – Лозница, али на делу Обилазног пута код ОМВ пумпе дошло је до ланчаног судара чак седам возила. На срећу, нико није повређен.

Сат касније, на путу Шабац – Дреновац, у близини “Млекара” путники аутомобил је ударио у шпедитер и након тога се преврнуо у канал. Возач аутомобила је задобио повреде које нису тешке.

Фото: Вибер група


Према речима очевидаца, радило се о два повезана шпедитера на која су била натоварена дрва и који нису били осветљени. Ипак, кривичну пријаву је добио возач аутомобила који није возио прилагођеном брзином, незванично сазнајемо.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa