Инфо

2. јун 2022.2. јун 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ДРУГИ ТРКАЧКИ ДАН НА ХИПОДРОМУ У ШАПЦУ

Алић држи трон

Прво у београдском Trialu, а потом и протекле недеље у Шапцу у „Šabačkom trijal stakesu“, Груп два трци за сва мушка и женска грла на 1600 метара, одржаној другог тркачког дана на хиподрому недалеко од Саве, славио је Алвин Алић. Наиме његов Trail Hawk са Конкољем у седлу први је прошао кроз циљ на Шабачкој трави. Међу бољим познаваоцима коњичког спорта се прича да он доста улаже у коње, што му се за сада вишеструко враћа, а сви су изгледи да тако буде и у будуће. Један од параметара успеха, како је и сам изјавио после трке у Шапцу је добар тренинг и тактика коју његовим галоперима обезбеђује породица Шендековић. Свеједно, Алић за сада чврсто држи трон и намеран је да тако буде и у будуће.

Други на циљу у овој трци био је My Craft са Љубомировићем у седлу, власништво браће Етемовић, а трећи Kormanac, кога је јахао Вујковић, а у власништву је Ивана Суботића.

У првој трци овог дана названој Bombonica“,категорије четири за грла од две године без победе, славио је Коњички клуб „Крајишник“, чији је Neht Step sa Шашићем победио све друге ривале. Други је био Missile Ardent са Мешетовићем у седлу, а трећи Gagarin Alex, који је на леђима носио Николића.

Фото: "Глас Подриња"


Ништа мање није била узбудљива друга трка овог дана, Scarlet O Hara, категорије пет за трогоде коње без победе на 1800 метара. Овога пута победио је Picasso Blue са Илићем у седлу, власништво браће Етемовић. Други је био Eric Dantes, власништво ергеле „Сурчин“са Николићем, док је трећи кроз циљ прошао Djole Bas, власништво штале „Бас“, кога је до циља водио Козма.

У „Memorijalu Srećka Marića“, Листед трци за четворогоде и старије коње на 1800 метара победило је грло Redshank, власништво Елвира Јуковића са Мешетовићем. Друго место припало је Double Triomphe, власништво Алмина Алића са Гнесијем у седлу, а треће је освојио Eiskonig штале Станаревић кога је јахао Сакић.

Фото: "Глас Подриња"


Други меморијал овог дана „Memorijal Darka Filipovića Pilketa“, хандикап за четворогоде и старије коње на 1300 метара припао је Flitschopu, власништво Ватића са Љубомировићем у седлу. Други је био Chattri браће Шкријељ, са Илићем, а трећа Rudaina штале „Антилоп“ са Мешетовићем.

Завршна трка овог дана названа Depth, хандикап четири за трогоде и старије коње на 1200 метара, припала је Хектору Миленка Ђурковића у чијем седлу је био Шашић. Друго место освојио је Ikar Pik Ивана Суботића кога је јахао Вујковић. Трећа је била Miami Storm, Владимира Матића у чијем седлу је био Васиљевић.
Љ.Ђ.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa